SCURTA PREZENTARE
 
SC GALTONIA DALI COMEXIM  SRL a fost infiintata in anul 1992 si a inceput activitatea acoperind ca domeniu predilect productia de mobilier. Incepand cu anul 1994 societatea s-a axat numai pe productia de mobilier , in care scop a construit fabrica situata in Comuna Ulmi, Sat Poenari, Judetul Giurgiu, atat terenul cat si constructiile apartinand patrimoniului firmei.

Societatea noastra creeaza  produse care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat institutiilor publice (spitale, camine, hoteluri) si altor producatori de mobile carora le frunizeaza subansamble , astfel încât sa incorporeze noi tehnologii, pentruca produsul finit sa fie ergonomic, cu o calitate sporita si fiabil. Suntem atenti la aspectul si textura materialelor, la calitatea acestora precum si la echipamentele de înalta tehnologie utilizate in procesul de productie. Încercam întotdeauna sa furnizam cea mai buna alternativa posibila pentru clientii nostri care pun pret pe produse de calitate.

De asemenea, am proiectat si amenajat spatii de lucru cu o atmosfera sanatoasa, creativa, respectabila  în care angajatii nostri sunt pe deplin recompensati încurajati sa respecte clientul si calitatea produselor noastre.
Societatea a amenajat urmatoarele locatii:

-Hotel International Sinaia;
-Casa de Sanatate Alexandra din Breaza;
-Camine Studentesti ale Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi;
-Camine Studentesti ale Universitatii Politehnice Timisoara;
-Camine Studentesti ale Universitatii Agronomice Bucuresti;
-Hotel Palace Cristal Bucuresti;
-Hotel Oltul Mamaia;
-Magazin de prezentare Can & Power Bucuresti;
-Clubul Quando Bucuresti;

SC GALTONIA DALI COMEXIM  SRL ofera urmatoarele produse:
- suporturi pentru saltea
- mecanisme de extensie pentru canapele
- paturi metalice pentru spitale, camine, hoteluri etc.
- componente pentru mobilier de birou
- mobilier scolar
- mobilier tapitat

Cheia succesului este produsul ergonomic, de efect, care pastreaza designul, dar care se poate utiliza in spatii de forme si dimensiuni diferite.
Produsele se realizeaza atat in serie (suporti pentru saltea, mecanisme de extensie) cat si peronalizate la cererea clientului.


 Aceste produse se adreseaza, in principal, clientilor permanenti, precum:
-SC HIPROMA SA;
-SC ELVILA SA;
-SC AMBIENT SA Sibiu;
-SC TRINOM SRL Baia Mare;
-SC PROTÉGÉ _ PAROL SRL Timisoara;
-SC MOBILI ITALIENI Craiova;
-SC UNIVERSUL MOBILEI Bucuresti;
-SC DECOREX ORADEA;
-SC MOBILA DALIN Reghin;
-SC CILDRO Drobeta Turnu Severin;
-SC DOMUS NUVO Constanta;
-SC ALPROM Pitesti etc.

Societaea are un  avantaj clar în ceea ce priveste achizitia de materii prime, întrucât lucreaza cu  furnizori care au devenit traditionali pentru firma noastra. Din momentul cresterii vânzarilor, în ultimii doi ani, am avut posibilitatea sa achizitionam la preturi mai bune decât concurentii nostri, datorita volumului mai mare si a faptului ca reprezentam un client fidel si care respecta cu strictete obligatiile asumate prin intelegerile contractuale.

 Lucram cu urmatorii furnizori principali: PROFILAND (teava), PROSIDER (alte articole din metal), FOREST PRODUCT (lamele elastice). Lucram, de asemenea, cu un numar important de producatori specializati în accesorii pentru mobila, sticla, rafturi, si alte asemenea produse (SEA, SANTI). Desi, nu suntem un producator important, comparativ cu marii producatori de pe piata mobilei, suntem unul dintre cei mai importanti cumparatori de materie prima.

Deasemenea intre furnizorii nostri traditionali se numara si firme din strainatate, precum: RANUCCI SNC (Italia), BENTI TEXTILE (Turcia).
Strategia de promovare

Cel mai important mijloc al nostru de promovare a vânzarilor este trimiterea directa de cataloage, prin posta si prin Internet, publicate de catre detailisti specializati. Bugetul nostru de publicitate este folosit în mod obisnuit pentru cumpararea de spatiu publicitar în cataloagele de specialitate si pentru pregatirea si mentinerea paginii pe Internet. De asemenea, participam la cele mai importante evenimente in calitate de expozant, respectiv, Targul National de Mobila Conmob si Targul International de Mobila Bucuresti, precum si ca vizitatori la targuri internationale, precum Furnidec Grecia, IMOB Turcia, Sasmil Italia, Meble Polonia, Zow Shanghai.

Din 1992, pana in prezent, societatea noastra s-a impus pe piata romaneasca de mobila, prin calitatea produselor pe care le fabricam si prin orientarea spre necesitatile clientilor.
Misiunea noastra este sa-i ajutam pe clienti sa-si aleaga mobila moderna si de cea mai buna calitate.

Va recomandam
Schelet metalic taburet ext. md. 2009
200 RON
Pat Pliant 1
250 RON
Newsletter
Nume:
E-mail:
Publicitate
     
Ultimele categorii accesate
 
Ultimele produse accesate

 
     

Garanti Bank

Copyright ©2007 Galtonia. Toate drepturile rezervate
Website realizat de BizNet, gazduit de Internetix Optimizare GOOGLE